Email:Ora : 11:19    Data : 06-02-2012 Domeniu: IT
Royal Computers a crescut cu 25% în 2011

Rezultatele financiare înregistrate la finalul anului 2011 de către Royal Computers, parte a grupului Alliance-Royal, confirmă trendul ascendent pe care această companie se află în ultimii ani, atestând consolidarea companiei pe piaţa de distribuţie hardware din România.

Potrivit unui comunicat de presă al firmei, la 31 decembrie 2011, valoarea cifrei de afaceri în valută, înregistrată de Royal Computers, se situează cu 25% peste cea din anul 2010, în contextul în care piaţa de profil a avut o prognoză optimistă de creştere, estimată la +10%, raportat la aceeaşi perioadă.

„Aceste rezultate, ce au depăşit nu doar prognoza de creştere a pieţei de profil, ci şi targetul intern Royal Computers, s-au obţinut prin acţiuni susţinute, rrealizate în parteneriat cu producătorii şi clienţii noştri strategici. Astfel, ţinând cont de sezonalitatea pieţei IT&C, ne-am concentrat acţiunile de anvergură în Q4 2011.
Un exemplu în acest sens este campania “Câştiga un Nissan cu eMAG şi TP-Link!”, organizată în parteneriat cu e-mag, unul dintre cei mai mari clienţi ai noştri şi TP-link, furnizor global de reţelistică, reprezentat pe piaţa din România de Royal Computers. Asemenea acţiuni, dezvoltate pe fiecare canal de distribuţie, ne-au ajutat să creştem cifra de afaceri a grupului, de la 16 milioane $ în 2010 la 20 milioane $ în 2011. Totodată, rezultatele înregistrate la finalul anului, au permis menţinerea companiei Royal Computers în top 10 jucători ai pieţei de profil”, declară Cătătlin Onea - Managing Partner Royal Computers.

Royal Computers este parte a grupul Alliance – Royal. Grupul activează de 12 ani pe piaţa de import, distribuţie şi retail IT, având ca parteneri strategici producători precum TP-link, Gembird, A4Tech, Mustek, Archos, Acer, Asus, Biostar, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, LG, Microsoft, Nokia, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Toshiba. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.