Email:Ora : 14:14    Data : 25-01-2016 Domeniu: IT
Pluriva pregăteşte un eveniment ERP la Cluj Napoca

Pluriva anunţă că va organiza conferinţa „De la prospectarea pieţei la vânzări repetate – cum transformi soluţiile IT în avantaj competitiv pentru afacerea ta”. Evenimentul se va desfăşura în data de 10 februarie 2016, la Hotelul Central din Cluj Napoca şi se adresează managerilor de vânzări, directorilor generali şi comerciali, directorilor de marketing şi IT.

Evenimentul va fi susţinut de către Daniel Burcuţ (foto), Regional Partner Pluriva în zona Transilvania şi Project Manager de implementare ERP. În cadrul conferinţei, Daniel Burcuţ va efectua o demonstraţie live, în sistemul Pluriva ERP, a modului în care companiile îşi organizează fluxul de vânzări, începând cu prospectarea pieţei pentru a găsi noi oportunităţi, ofertare rapidă şi corectă, plăti şi încasări. Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. Toţi participanţii vor primi, la sfârşitul demonstraţiei, câte un cont demo personalizat al soluţiei Pluriva ERP - valabil 45 de zile.

Daniel Burcuţ este unul dintre cei mai experimentaţi consultanţi ERP în implementarea de soluţii integrate de gestiune a afacerii şi de rapoarte manageriale. Daniel coordonează proiecte de implementare ERP & BI din anul 2006. El este specializat în organizarea şi eficientizarea fluxurilor de vânzări ale clienţilor cu ajutorul soluţiilor informatice de tip ERP & CRM – pentru companii de distribuţie, servicii profesionale, retail, producţie şi proiecte. Daniel a absolvit Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică a Academiei de Studii Economice şi deţine un Master în Baze de Date pentru Suportul Afacerii în cadrul aceleiaşi facultăţi. Daniel este certificat Project Management Process Framework (PMP) – CODECS.

„Îi invit pe toţi cei ce îşi doresc să obţină avantaj competitiv solid pentru afacerea lor, să îşi depăşească competiţia în ceea ce priveşte viteza de lucru, agilitatea în piaţă şi satisfacţia clienţilor, să petreacă trei-patru ore alături de mine şi de alţi specialişti în vânzări la conferinţă. Vor descoperi cum alte firme din România au validat deja că soluţiile IT de tip ERP & CRM le ajuta să-şi crească cifra de afaceri, să-şi îmbunătăţească productivitatea şi să obţină controlul activităţii de vânzare.” – spune Daniel Burcuţ, Regional Partner Pluriva în zona Transilvania şi Project Manager de implementare ERP.

Demonstraţia live va fi realizată folosind sistemul Pluriva ERP, modulele de Vânzări, Oportunităţi – CRM şi Campanii. Pluriva ERP este un sistem integrat de gestiune a afacerii, utilizat de peste 500 de companii de distribuţie, retail, producţie şi servicii profesionale. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.