Email:Ora : 14:25    Data : 12-10-2015 Domeniu: Banci
Platforma digitală MasterPass va fi integrată în noul portofel electronic ZebraPay Wallet

Parteneriatul dintre Mastercard și ZebraPay, cel mai mare procesator de plăți în numerar prin tehnologia self-service din România, va facilita accesul utilizatorilor la o modalitate modernă de plată a facturilor și cumpărăturilor online prin intermediul unei singure aplicații, pentru o experiență de plată îmbunătățită. Astfel, consumatorii vor avea acces la rețeaua de peste un sfert de milion de comercianți din întreaga lume care accepta MasterPass. Portofelul ZebraPay va fi disponibil în primul trimestru al 2016.

ZebraPay Wallet este un portofel digital, dezvoltat de ZebraPay în colaborare cu elvețienii de la Smartlink. Prin intermediul aplicatiei, clienții ZebraPay vor putea avea acces la toate serviciile disponibile pe terminalele ZebraPay și, în plus, vor putea face plăți prin MasterPass. Oriunde vor găsi opțiunea de plată, „Cumpără cu MasterPass”, clienții ZebraPay vor putea plăti simplu, fără a mai fi nevoie de introducerea datelor cardului, acestea fiind stocate într-un mediu securizat și certificat în acest sens. În același timp, prin intermediul portofelului digital ZebraPay, consumatorii vor avea acces imediat la informațiile lor și la istoricul de tranzacții, acestea fiind stocate în cadrul aplicației. 

Un alt serviciu nou și inovator care va fi disponibil în portofelul digital ZebraPay va fi transferul de bani person-to-person (P2P), valabil pentru clienții aflați pe teritoriul României. Această nouă funcționalitate garantează o experiență simplificată și convenabilă pentru trimiteri rapide de bani, direct din aplicație.

”Asistăm la o dezvoltare accelerată a segmentului de plăți digitale, din ce în ce mai mulți jucători din piețe diverse dorind să ofere o experiență mai bună clienților lor. Consumatorii devin mai exigenți și își doresc acces mai simplu la servicii precum plățile de facturi, încărcări de cartele sau transferuri de bani, mobilitatea devenind prioritară, toate acestea fără a sacrifica securitatea datelor și a tranzacțiilor. ZebraPay au înțeles aceste schimbări de comportament, asumându-și rolul de lider inovator al pieței pe care activează. MasterCard a îmbrățișat ideea ZebraPay, respectându-și astfel angajamentul de a susține dezvoltarea pieței românești de servicii și plăți electronice și de a oferi posesorilor de carduri din România cele mai sigure și moderne soluții de plată”. a declarat Gabriel Ghiță (foto), Head of New Business CEE, MasterCard Europe.

„ZebraPay Wallet este un produs nou, menit să ofere clienților noștri un serviciu care să le ușureze viața, având în același timp un nivel înalt de securitate. Noul portofel electronic este intuitiv, extrem de simplu de utilizat și a fost creat atât pentru cei peste 1 milion de clienți ZebraPay, utilizatori ai terminalelor de plată self-service care vor putea face pasul către era digitală, cât și pentru cei ce utilizează exclusiv metode de plată fără numerar. Parteneriatul cu Mastercard este un pas important, care promite inovații viitoare”, a completat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

MasterPass este disponibil in prezent în 24 de țări din jurul lumii, înregistrând o creștere medie lunară a tranzacțiilor în Europa de 40%, în ultimele șase luni, ceea ce demonstrează satisfacția și gradul de încredere al consumatorilor față de acest produs. În același timp, prin simplificarea experienței la momentul procesării plății, este așteptat un efect pozitiv la nivelul comercianților, pe baza reducerii procentajului de abandon al coșului de cumpărături.

MasterPass le permite cumpărătorilor să utilizeze un portofel digital unde își pot stoca toate datele cardului și ale adresei într-un singur loc, în condiții de comoditate și siguranță. Cumpărătorii pot economisi timp și utiliza MasterPass, oricând și oriunde în lume.

Dat fiind că unii consumatori uneori abandonează cumpărăturile când utilizează un dispozitiv mobil, simplitatea, viteza și comoditatea asigurate de MasterPass pot ajuta comercianții să-și mărească încasările, dar și să restrângă costurile. MasterPass ajută, în același timp, la generarea unei loialități față de comerciant, prin stocarea și validarea automată a cardului de fidelitate al unui cumpărător, în timpul checkout-ului. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.