Email:Ora : 12:44    Data : 18-05-2015 Domeniu: IT
Primele bilete de avion pot fi achitate în cash la terminalele neasistate ale ZebraPay

Începând de astăzi, clienții vola.ro își vor putea achita biletele de avion la terminalele ZebraPay, cea mai mare rețea de terminale de plată self-service din România. Serviciul se adresează, potrivit comunicatului companiei, celor peste 200.000 de clienți anuali ai agenției de turism online.

Clienții vola.ro care își vor plăti biletele de avion la terminalele ZebraPay vor parcurge trei pași simpli: selectarea serviciului, tastarea codului de achiziției şi introducerea sumei de plată. Plata va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe.

Noua alternativă de plată este accesibilă 24 din 24 de ore, datorită poziționării terminalelor plată ZebraPay în marile reţele de retail precum Billa, Cora, Kaufland, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinării şi magazine de proximitate.

“Introducerea serviciului de plată a biletelor de avion vola.ro la terminalele ZebraPay completează un portofoliu mare de servicii pus deja la dispoziția clienților noștri. Cu o singură oprire, utilizatorii terminalelor de plată ZebraPay vor putea să efectueze și mai multe plăți, cu aceeași ușurință cu care i-am obișnuit”, a declarat Adrian Badea (foto), CEO ZebraPay.

“Decizia unui parteneriat cu ZebraPay a venit ca răspuns la solicitările clienților noștri de a putea achita offline simplu și rapid, chiar și în afara orele de program ale băncilor. Datorită acoperirii foarte mari pe care o au în întreaga țară și a accesului la terminale uneori aproape la orice oră, soluția oferită de ZebraPay a fost exact ceea ce căutam. Prin acest parteneriat, preconizăm că zeci de mii de clienți vor putea să achite în fiecare lună biletele de avion de pe Vola.ro la unul dintre terminalele ZebraPay“ a declarat Manuela Melinescu, Marketing Manager Vola.ro.

Rețeaua ZebraPay este alcătuită din 1.500 de terminale de plată, amplasate în peste 300 de localități și pune la dispoziția clienților săi servicii precum plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.
ZebraPay oferă o metodă simplă și rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăţi cu numerar pentru o gamă largă de produse şi servicii: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren și bilete la spectacole.

Compania deţine cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate in peste 300 de localităţi din ţară. Terminalele ZebraPay pot fi găsite în marile reţele de retail precum Kaufland, Billa, Cora, Auchan, Carrefour, Mega Image, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinarii şi magazine de proximitate.

La rândul său, Vola.ro este cea mai mare agenție de turism online din România, având, încă de la înființare, o dinamică explozivă, atât ca cifră de afaceri, cât și ca număr de angajați și clienți. Vola.ro deservește persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism: bilete de avion de linie și low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanțe, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car.

Vola.ro a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de peste 122 milioane de lei si este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, in topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrala. Performanta a fost realizată in urma unei creşteri a venitului de 57 de ori în trei ani. În luna februarie a acestui an, Vola.ro a primit o investiție de 5 milioane euro din partea 3TS Capital Partners, acelaşi fond care a mai investit în România în Elefant.ro, InternetCorp sau Centrul Medical Unirea. 

Autor: Cristian Pavel

Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.