Email:Ora : 16:37    Data : 12-11-2012 Domeniu: IT
Royal Computers devine distribuitor Genius pe piaţa locală

Compania Royal Computers anunţă că a adăugat brandul Genius în gama de accesorii şi periferice electro-IT, distribuite pe piaţa din România. Portofoliul de produse sub marca Genius cuprinde boxe, mouse-uri, tastaturi, căşti, camere web, accesorii pentru smartphone-uri şi tablete, tastaturi compacte bluetooth pentru sistemele Android şi Apple, dispozitive de imagine, precum şi accesorii de gaming cu timp de răspuns ultra-rapid.

“Ne extindem astfel gama de produse şi completăm portofoliul de branduri puternice, distribuite de Royal Computers, pe segmentul pe care noi vizăm poziţia de lider de piaţă, anume accesorii & periferice electro-IT.
Totodată, prin acest parteneriat, ne adresăm consumatorului cu un brand orientat pe buget, dar cu tehnologie avansată şi calitate peste medie, ceea ce, credem noi, ne va asigura o mai bună acoperire a pieţei de distribuţie locală, la categoriile de produse de interes strategic pentru noi” - declară Cătălin Onea, Managing Partner, Royal Computers.

Compania Genius a fost fondată acum 29 ani şi are sediul central în Taipei, Taiwan. Firma are aproape 4.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de circa 340 milioane USD în 2010, beneficiind de o distribuţie globală.

Royal Computers este parte a grupul Alliance – Royal. Grupul mai include şi companiile Alliance şi Caro, activând de 12 ani pe piaţa de import, distribuţie şi retail IT şi având ca parteneri strategici producători precum TP-link, Gembird, A4Tech, Mustek, Archos, Compro, Tenda, Genius, Edifier, Odys, Logilink, Conceptronic. 


Inapoi

Tel: 021/317.08.66

Info financiar:
Credite imobiliare
Credite nevoi personale
Credite auto
Depozite
Conso.ro


Cuvantul:

 


Copyright 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.