Revista e-Finance şi-a desemnat căştigatorii pe anul 2010

Pentru al optulea an consecutiv, revista eFinance a premiat performerii anului 2010 din zona de convergenţă a industriilor IT&C si financiară, companii, instituţii şi, nu în ultimul rând, oameni care au demonstrat o implicare activă, au performat şi inovat.  Evenimentul s-a desfăşurat miercuri, 2 martie, la Hotelul JW Marriott din Capitală şi s-a bucurat de prezenţa a numeroşi invitaţi din domeniile IT&C si financiar-bancar, instituţii de specialitate, firme de consultaţă, cabinete de avocatură, analişti independenţi, jurnalişti din presa de specialitate.e-Finance a acordat premiul e-banking 2010 Băncii Româneşti, pentru finalizarea cu succes a celui mai complex proiect posibil la nivelul unei bănci: implementarea noului core banking, T24 Model Banking.

Categoria e-banking
Şerban Aizic, Director Divizia IT, Banca Românească


Premiul e-team 2010 a fost acordat echipei IT a Băncii Transilvania, care s-a distins prin proiectele derulate. Enumerăm, printre cele mai importante, finalizarea, la începutul anului trecut, a sistemului  Exadata Database Machine Versiunea 2, prima instituţie bancară din lume care a implementat o astfel de soluţie, precum şi procesul de selecţie a soluţiei de core-banking, Oracle Flexcube Universal Banking.

Categoria e-team
Leontin Toderici, Director Executiv Operaţiuni, Banca Transilvania


Revista e-Finance a acordat premiul e-products 2010 băncii Libra Bank pentru opţiunea Acces Investigator din cadrul noii sale platoforme remote banking, opţiune care contribuie la întărirea încrederii şi asanarea mediului de business local.

Categoria e-products
Elena Ionescu, Director al Diviziei de Finantare şi Managementul Portofoliului de Clienţi. Libra Bank


Premiul e-services 2010 a revenit companiei  Business Information Systems, „părintele” serviciului qPayIntegrator.

Categoria e-services
Business Information Systems - Horia Beşchea, CTO


Revista e-Finance a acordat premiul e-business software 2010, categoria dezvoltatori, companiei TotalSoft pentru aplicarea cu succes a aplicaţiilor Charisma în cele mai numeroase verticale de business de pe piaţa locală şi regională, inclusiv healthcare.

Categoria e-business software/dezvoltatori
Florin Ilie, Director Divizia Medicală, TotalSoft


Pentru setul de bune practici din activitatea de integrator acumulat de echipa de consultanţi pentru soluţii de afaceri, majoritatea lor având peste 3 ani de experienţă în implementări de sisteme ERP complexe, e-Finance a decernat premiul e-business software 2010, categoria integratori, firmei S&T România.

Categoria e-business software/dezvoltatori/integratori
Nicoleta Macovei, Director de vânzări


Pentru complexitatea şi reuşita proiectului finalizat la Primagaz, e-Finance a conferit premiul e-business software 2010, categoria projects, firmei LLP România.

Categoria e-business software/dezvoltatori/proiecte
Diana Cristea, Sales & Marketing Manager, LLP România


Revista e-Finance a decis să distingă cu premiul e-security 2010 compania Axel Soft IT Group, distribuitor exclusiv in Romania al soluţiilor de securitate ESET, unul dintre promotorii celor mai performante soluţii globale de protecţie antimalware, la dispoziţia mediului de business din ţară.

Categoria e-security
Cătălin Gligan, Director Marketing, Axel Soft Group


Pentru beneficiile obtinute de companiile-client, e-Finance a acordat premiul e-outsourcing 2010 firmei Valoris Center.

Categoria e-outsourcing
Cristina Man, Director general, Valoris


Pentru meritele sale în calitate de susţinător şi furnizor recunoscut de soluţii şi servicii informatice pentru sectorul financiar bancar şi non-bancar din România, revista eFinance a distins cu premiul e-support 2010 compania Romsys.

Categoria e-support
Lucian Radu, Director Executiv, Romsys


Pentru simplitatea şi eficienţa soluţiilor de plăţi aflate simultan la îndemâna clienţilor bancari şi non-bancari, revista e-Finance a acordat premiul e-payments 2010 băncii comerciale Garanti Bank România.

Categoria e-payments
Ilker Ozdemir - Director, Transaction Banking & Alternative Delivery Channels, Garanti Bank România


Pentru efectele produse pe termen mediu şi lung asupra economiei naţionale şi unionale, dar şi asupra mentalităţii membrilor societăţii în ansamblu ei, revista „e-Finance” a decernat premiul e-impact 2010, societăţii Transfond pentru dezvoltarea serviciului de facturare electronică - e-Factur@

Categoria e-impact
Bogdan Năstase, Responsabil Proiect e-Factura, Transfond


e-Finance a acordat premiul e-partneship 2010 tandemului Trans Sped şi Banca Comercială Română pentru susţinerea mediului de business pe drumul spre societatea informaţională prin oferta cea mai competitivă ofertă de pe piaţă de achiziţie a certificatelor calificate de semnătură electronică.

Categoria e-partnership
Vicky Mănăilă, Managing Director, Trans Sped
Categoria e-partnership
Florentin Stanciu, Director Executiv, Direcţia Managementul Securităţii şi al Continuităţii Afacerii, BCR


Pentru implementarea soluţiei Balanced Scorecard, revista e-Finance a acordat premiul e-provider 2010 echipei locale de consultanţă a Oracle România, un proiect  considerat un succes de către Unicredit Ţiriac Bank.

Categoria e-provider
Radu Varduca, Consultant servicii financiare, Oracle România


e-Finance a conferit premiul e-storage 2010 companiei IBM România pentru IBM ‑ Managed Data Center, unul dintre cele mai moderne centre de date din regiune, proiectat şi construit în coriformitate cu cele mai înalte standarde din industrie: TlA‑942 Tier 3 şi Uptime Institute.

Categoria e-storage
Dania Şelaru, Director Divizia GTS, IBM România


Pentru eforturile VISA Europe România şi ale sale personale consemnate în 2010 pentru a determina administraţiile locale şi centrale să se deschidă decisiv spre acceptarea la plata taxelor şi impozitelor a cardurilor bancare, eFinance a decernat premiul e-people 2010 domnului Cătălin Creţu, Country Manager, Visa Europe - România.

Categoria e-people
Cătălin Creţu, Visa Europe - România, trofeu preluat de Gabriela Chiorean, Account Director, GRAYLING


Partenerii de excelenţă ai evenimentului au fost casa de vinuri WineRo (www.winerocrama.ro) şi editura Nemira (www.nemira.ro)